Page 1 of 1

Tabs not working

PostPosted: Sat Jul 30, 2011 2:27 pm
by bromios
:? Hello

I have the problem with my store that run a Magento 1.4.2.0 version and using the Hello Simple theme.
I has been installed the Tabs Slider from Itoris Installer today and the tabs not working in product page. The reindex data and cleanup cache has been worked for two times, but the error persist yet.

Please check in the following address: http://www.joiasdabeleza.com.br/joia/cr ... 00-gr.html

Wait your help, urgency

Kind regards

Re: Tabs not working

PostPosted: Sun Jul 31, 2011 3:43 pm
by bromios
Hello

Your support replay is not hight and i need to know any thing about this trouble. I work with many hello themes and i think that your extension have any conflits with them.
You can to help or i need to pay the professional install that which has a cost greater than the extension

Regards

Re: Tabs not working

PostPosted: Fri Sep 09, 2011 12:46 pm
by IToris team
This extension depends very much on the template you have on Magento. Based on the information from the template the tabs are formed. As there are plenty of templates, each having a different layout and not all of them meeting the default Magento logic, some templates prevent Tabs extension from displaying correctly. This is neither the fault of the template not the extension, yet as they are sub-dependent the template should be adjusted a bit sometimes to make them work together. It will not change the design and look, and at the same time allow Tabs extension form the tabs correctly.

That is why we recommend Professional Installation service. It includes both the installation and template adjustments.

Re: Tabs not working

PostPosted: Fri Mar 09, 2018 9:10 am
by SanaAhmed
The same problem i am facing please help.